Hans Oudendorp

Hans Oudendorp

Architect

Marc Heldens

Marc Heldens

Interieurarchitect

Reijer Bets

Reijer Bets

Architect

José van Spaandonk

José van Spaandonk

Procesbegeleiding bouwgroepen

Jeroen Theijs

Jeroen Theijs

Bouwkundige

Sergio Meije

Sergio Meije

Bouwkundige

Vincent Terluin

Vincent Terluin

Bouwkundige

Sybe Heusen

Sybe Heusen

Stagiair Bouwkundige

Een eigen huis bouwen, dat kan voor iedereen.

Bij een bestaand huur- of koophuis staat de indeling vast. Als bewoner pas je je woonwensen automatisch aan. Het is zoals het is. Maar wat wil je nu eigenlijk zelf!

Een belangrijke vraag die vaak bijzondere uitkomsten kent. En daar gaat het bij ons om. We ontwerpen het huis dat past bij jouw persoonlijke woonwensen. Dat flexibel is, en duurzaam. Daarbij vinden we natuurlijk daglicht en zonlicht heel belangrijk; waar komt de zon op, hoe valt de zon gedurende de dag binnen, en hoe kun je daar optimaal van genieten in je woon-of werksituatie. Maximaal zon en licht in huis” is ons credo en wat ons betreft moet dit eigenlijk overal kunnen. Daglicht en zon zijn immers gratis. Wij werken dan ook net zo lang aan het ontwerp tot dit optimaal is bereikt, of je nu een woning wilt bouwen, een bungalow, een nieuwe werkruimte, een loft in een bouwgroep of een groter project met appartementen.

Duurzaamheid

Voor ons betekent maatschappelijke verantwoordelijkheid dat we met duurzame oplossingen huizen ontwerpen. Zo mogelijk energieneutraal, maar in ieder geval met duurzame energiebronnen, opvang van regenwater en verantwoord gebruik van grondstoffen. Met korte lijnen, maximale samenwerking en kleinschalige, slimme combinaties van bedrijven is binnen elk budget meer mogelijk dan je denkt. Dat is de uitdaging! Daar gaan wij voor, dat is onze drive. Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of een oriënterend gesprek.