Zelfbouw

“Een eigen huis bouwen was een droom waar ik vaak aan dacht. Als dat eens werkelijkheid zou worden!”

Wat wil je dan echt? Je eigen pure woonwensen, die je zelfs aan je partner nog nooit hebt aangegeven, domweg omdat het nooit mogelijk was. Wil je een aparte open haardkamer, een plafond op zes meter hoogte, een tijdschriftenkamer, een thuisbioscoop, een hobbywerkplaats voor je klassieke auto, een dakterras met keuken, een badkamer met view of een aparte schoenenkamer: het kan! Wij als architecten en interieurarchitecten ontwerpen vanuit maximaal zon- en daglicht aan de realisering van die wensen. Wij zoeken de perfecte ochtendzon voor je kopje koffie in het weekend en je wijntje bij de ondergaande zon. Uiteraard rekening houdend met randvoorwaarden als: budget, smaak, ligging en duurzaamheid.

Een maatpak

Je hebt een kavel verworven en je kunt eindelijk je eigen huis bouwen.

Het team van Bets en Oudendorp Architecten is gespecialiseerd in persoonlijke zelfbouw waarbij jouw persoonlijke woonwensen bepalend zijn. Wij adviseren je over de mogelijkheden van de kavel, je woonwensen en de randvoorwaarden. Wij ontwerpen en begeleiden je door het gehele ontwerptraject; vragen de vergunningen aan, adviseren over het contracteren van aannemers met betrekking tot de bouwkosten, de contractinhoud en de start van de bouw.

Daarnaast bieden we bouwbegeleiding tot oplevering. Velen zijn je voorgegaan en hebben met ons hun persoonlijke zelfbouwwoningen gerealiseerd; stadshuizen in een rij, vrijstaand, maar ook samen met vrienden om kennis en kosten te delen. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw mogelijkheden te verkennen

Een conceptwoning

Onze concept zelfbouwwoningen zijn deels ontworpen en uitgewerkt op een standaard kavelmaat.

Ze zijn efficiënt ingedeeld met grote ramen en een maximale beleving van zon- en daglicht. Ze hebben in de basis al een badkamer en een trappenhuis met daglicht. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een extra hoog plafond.

De positie van de meterkast, leidingschacht en trap staan vast, maar verder zijn de conceptwoningen flexibel in te delen en aan te passen aan jouw persoonlijke woonwensen. De concept zelfbouwwoningen zijn zeer goed geïsoleerd, energiezuinig en onderhoudsarm. De gevels zijn van metselwerk